Golvet är på plats

Efter fem timmars sömn mellan 03 & 08, en förmiddagsjoggrunda på knappa milen passade det perfekt att sticka till Byggmax och köpa golv, börja lägga och inse att man inte har en såg, sticka och köpa en sticksåg och ägna resten av kvällen till att pussla i hop resten och sanera lägenheten från sågspån. Lite mör sen var jag. Men ack så nöjd!

 

 


Valnötslördag



Detta vill jag ha i köket. Äcklig vit plastmatta bort! Jag o sis skulle fixa det idag, men var billösa och planerna gick i stöpet. I morgon kanske. Beroende på hur kvällen blir...

Middag och vin följt av Alkberg på Debaser ikväll. Finlördag.

Fivetoeshoes

Barfotaskor kanske kan vara nåt? Testar sambons här i vardagsrummet och i rätt storlek kan de nog funka. Skönt och fritt på något sätt. Till sommaren, alltså.


Villy


Lunchjogg?

Solen lyser utanför fönstret. Vet om det faktum att det ser lite märkligt ut (eller inbillar jag mig bara) att jag drar på mig löparkläder när alla andra tar fram lunchlådan och sen kommer tillbaka äcklig och svettig (men pigg, glad, friskluftad och nöjd) 40 minuter senare, och osocialt äter min tonfiskmacka vid jobbdatorn. Kommentererna sedan, "Har du sprungit, oj! Du är så duktig" (ibland uppriktigt, ibland av slentrian och ibland med den egentliga betydelsen, "är du helt körd i huvudet/manisk?") Men å andra sidan, ska jag missa all sol och få springa sen i mörkret efter jobbet, på grund av en sådan petitess? Låter ännu mer korkat.

God natt Månen.


Köksbestyr

Frusen efter löpturen hem. Torsk in i ugnen. Kan 2012 bli året då jag börjar laga mat? Redan andra gången, och det har bara gått nio dagar.


Trettonhelgen och ny vecka

Fil och musli framför jobbdatorn nu och en liten paus i jobbandet. Trettonhelgen som gick gav ett välbehövligt lugn, efter senaste veckornas mix av högtider, resor, mellandagsjobbande och kalas. Lite kalas blev det förstås, i söndags, för Evas lilla Stella som fyllde ett.

En Pettsonbok hade vi köpt förstås, världens bästa böcker och bilder man kan titta i evigheter på. Sjukt mycket gäster kom, kul tyckte världens gladaste unge. (Mina barn kommer inte bli så, det vet jag bara. De kommer skrika och härja alternativt gömma sig. Vilket gör att jag skjuter upp projektet några år till. Tills jag skaffat bättre tålamod och mindre sömnbehov.)

Vi hann också, i sista minuten förstås, med den hypade utställningen On this earth a shadow falls av Nick Brandt på Fotografiska. Och den var bra. Och ja, det var sjukt mycket folk.

Innan dess bjöd helgen på diverse garderobsdörrsfixande, Kungsholmspromenader, träning på World class Alvik, middag på Ciao ciao Odenplan, öl på Mellow, filmtittande (Contagion, Jönssonligan, Bridesmaids), matlagning (kyckling och saffransrisotto) fika, reashopping och sovmorgnar.

Nu är det jobbvecka igen och min filtallrik uppäten.

Hej!

Januarilördag

Äntligen kom vintern!


Nu bor vi här!

Och finbesök fick vi på nyår!


RSS 2.0