Växte just upp och klackade om ett par sko...

img_9718 (MMS)

Växte just upp och klackade om ett par skor, istället för att hiva dem på sophögen! Bra där!


Lunchprommis längs valhallavägen. Sol, men...

img_7307 (MMS)

Lunchprommis längs valhallavägen. Sol, men kallt! Hoppas på sol senare också, när det är dags att hoppa i springkläderna och ta sig hemöver!


Lördag, lite Lule och lite lätt lulliga.








Hittade den perfekta cykeln!

img_8449 (MMS)

Hittade den perfekta cykeln!


Svenssonfredag

Vi gjorde det. Vi gick till Chills Cave och drack AW-vin och åt AW-hammis, trots att stället har töntigt namn och trots att det ersatte allt för kortlivade och älskade (kanske oförtjänat mycket älskade) Blå Skåpet på Götgatan.

Sen hyrde vi The American, köpte sjukt mycket godis och hann faktiskt halva filmen innan halva sällskapet somnade.
För andra halvan gäller sedan dess resten av godiset, Skavlan och Macbooken. Funkar, och jäkligt pigg kommer man vara i morgon också! Prima.

Laddar för solig löptur i morgon!

Inleder helgen i jeansjacka. Det är minusg...

img_5034 (MMS)

Inleder helgen i jeansjacka. Det är minusgrader. Sådärja.


Emelie-kalas i Uppsala igår! Vit chokladtå...

img_5432 (MMS)

Emelie-kalas i Uppsala igår! Vit chokladtårta, mat, vin och flärd, förstås! Grattis!


Morgonpromenad från Årsta. Morgonkaffe på ...

img_5781 (MMS)

Morgonpromenad från Årsta. Morgonkaffe på Karlavägen. Och strålande sol. Hej onsdag!


Utsikt jag kommer att sakna

Mamma och pappa hoppas förstås på budgivning. I morgon kommer fler spekulanter och kikar på huset. Lite snyft, men allt ska bli bra.

Kommer sakna denna utsikt, dock. Lär inte bo så igen.

Debaser, fredag, Kaizers!

img_1952 (MMS)

Debaser, fredag, Kaizers!


Vi tog en lunchprommis på Gärdet! En timme...

img_2799 (MMS)

Vi tog en lunchprommis på Gärdet! En timme senare vräkte snön ner. Hittade lite bra vägar för lunchlöpning också, när det blir dags att hitta formen igen efter denna sjuka vår :)


Prisa gudarna! En tur runt stan, och en tand mindre.

10.00 igår gick jag till Sabbatsbergs folktandvård, där jag är listad. Listigt tyckte jag. Antibiotika fick jag, men när jag ville dra ut tanden kunde de inte ge mig en tid. Gå till Hallonbergen, där jag varit en gång tidigare, säger tandis. Eller till Tandakutens drop in, och dra ut den.

7.15 i morse kommer jag till tandakuten. Får komma in 8.15 och sätta mig i stolen. Då klickar Tandis2 på datorn och säger, du har Frisktandvårdsförsäkring eller? Sa du inget om det i kassan?

Nej. För varför skulle jag säga det, hela tiden? Jag fyllde i allt på lappen hon gav mig, sa jag.

Upp ur stolen. De i kassan suckar coh säger att NUUU måste hon ringa runt och kolla var min frisktandvårdsförsäkring gäller. Himmel, så sjukt jobbigt, menar hon. Sedan ringer hon till Hallonbergen, där jag först skrev under för försäkringen. Detta trots att jag bytt till Sabbatsberg och enligt tandis där inte ska ha något med hallonbergen att göra.

Sedan säger de i Hallonbergen att de har en tid där om två timmar. Hejdå, säger Tandakuten och skickar iväg mig dit. Två bedövningssprutor, en tandis3 som gullar med mig som om jag vore tre år (såg jag så rädd ut) en tång och en kvart senare är tanden ute. En kompress i munnen och hejdå.

Tanden är borta! Och nu, fem timmar senare har bedövningen släppt, det blöder knappt och det gör inte alls ont längre, tack vare Ipren. Däremot är jag rätt hungrig, törs inte äta om det kommer bakterier och skit i såret. Fil i en vecka dårå, blir fint för orken det.

Tandvärk!

Fy fasiken vilken smärta. Jag hatar mina sopiga tänder. Nu har en tand spruckit och det har lett till världens tandinfektion. Måste. Dra. Ut. Tanden.

Fick antibiotika i alla fall. Det onda kommer försvinna så fort den börjar verka och svullnaden lägger sig, säger min tandis. Hoppas på det. Sen ska tanden ut, fick tid 29 mars. För länge! Tror fan jag har lagat, pusslat och rotfyllt den jävla tanden 5 gånger på 5 år redan. Så den SKA UT.

Så det så. En värktablett, besök hos vänner och en promenad på det.

Hockey, vin och pizza i fredags. Söndag, t...

img_7626 (MMS)

Hockey, vin och pizza i fredags. Söndag, träning på friskis hornstull med Elin. Idag, träningsvärk!!


Här nånstans ska vi bo från i maj, tror jag!

img_8510 (MMS)

Här nånstans ska vi bo från i maj, tror jag!


Semmelskorpor

img_0525 (MMS)

I gårdagens feberyra gjorde jag lite semmelbullar. Eftersom jag knappast orkade ta mig ut någonstans för att hitta jäst så använde jag en gammal torrjästpåse. Det jäste - just det - inte alls. Små kompakta as, blev bullarna. Men i morse, efter tolv timmars sömn, kom jag på den briljanta idén! Skiva, skiva bullarna. Riva, riva lite citron över. 2 timmar i 100 grader. Biscotti! Jättegoda! Nu ska jag bli frisk.


Fållar en kjol, sover en stund

img_5165 (MMS)

Hemma och sjuk. Lagar en fin kjol som varit trasig i fållen i två år. Det är svårt för min hjärna och jag måste äta en liter nyponsoppa när jag är klar. Sedan sover jag.


Afrika och influensa

Har inte uppdaterat på länge. Har varit i Rwanda en vecka. Fantastiskt vackert land med fruktansvärd historia. Träffade bland andra denna cooling.
Nu har jag influensan och är totalt däckad. Igen, andra helgen på en månad med feber. Har dock upptäckt alvedon, en bra grej! Känner mig nästan normal efter en dos.
Hej svejs.

RSS 2.0