Roadtrip


Hemma och packar om, igen. Har varit i Skåne på P:s brors bröllopsfest, hängt hos hans syster, fikat och shoppat i Malmö, lekt med kattungar, gått runt i regnet, åkt bil, tältat utanför Göteborg, kollat på Harry Potter i tältet, ätit pannbiffsmacka i Grästorp och sett Örebro slott.

Fotade nästan ingenting av det, men de bästa minnena har man ju i hjärnan. Ikväll åker jag upp till Lökom för en helg i Norrland.

Förövrigt, sprang en komma två mil idag och sen känns det liksom världelöst bara för att jag inte registrerade det på nån löparapp. Se mig, tyck att jag är duktig liksom. Hahaha.







Finbesök! Ja, mamman var förstås också med...

img_8026 (MMS)

Finbesök! Ja, mamman var förstås också med men hon fastnade inte på bild. Hon fick fika och umgås med mig istället!  I morgon Skånetripp!


Strykning pågår! Det är sant. Herreminje. ...

img_7874 (MMS)

Strykning pågår! Det är sant. Herreminje. Brommafru it is.


Julilondon

Fyra fina dagar, fyra fina nätter i London. Tate modern, London Zoo, Tottenham court road, Wembley stadium, Fish and chips, öl, British museum under en regnig himmel.






















Väderfail, Londontown.

Londonväder för helgens semester. Ahh. Enda staden det ändå känns lite ok med regn.


Väderprognos från yr.no.

Och så till sist en liten påminnelse om va...

img_2990 (MMS)

Och så till sist en liten påminnelse om vad som komma skall. God natt.


Fikamys.

Tre joggdagar kvar till London, baby. Rätt mycket att fixa, men det ska nog gå utmärkt. Rätt kul också att panlägga lite för min egen frånvaro. I dag rotade jag fram ett gäng kanelbullar ur frysen och kallade till trefika. Vi har aldrig fikarast, så det kändes trevligt. Tills vi plötsligt kom på oss själva med att fantisera om hur det skulle gå till om koncernen helt plötsligt skulle få för sig att sparka halva personalen. Olika scenarier. Locka ner ett gäng i källaren där man får se sitt namn på en oönskad-lista? Bli bjuden på "konferens" och få betala bussen hem själv? Upptäcka att nyckelbrickan inte funkar? Sen blev det konstig stämning. Slut på fikat. Ska för säkerhets skull göra mig oumbärlig. Haha. Nu ska jag se klart Morden i Midsumer under en pläd i soffan. Oumbärliga plädar har vi. Det ska ösregna i London hela helgen. Åja, det hör ju till. Tar med mig en sydväst a la Paddington. NU ska jag se Barnaby. (Sprang en mil idag förresten. Strålande gjort!)

Jättepättemätt efter hemlagad brakmiddag p...

img_8817 (MMS)

Jättepättemätt efter hemlagad brakmiddag på en man hand, plus glass till efterrätt. Det hanterade jag enl. bild ovan. Nu är jag jättespättemätttrött. I morgon, rovor.


Saltet från lunchrummet har fått sällskap ...

img_0039 (MMS)

Saltet från lunchrummet har fått sällskap av en okänd penna. Allt dras till mig.


Grattis till syster! 24 år idag, i helgen ...

img_1988 (MMS)

Grattis till syster! 24 år idag, i helgen fixade hon  till planteringen på vår balkong. Stylish!


Längtar tillbaka till helgens lediga timma...

img_4958 (MMS)

Längtar tillbaka till helgens lediga timmar. Är så hiiiiimla trött. Semester snart, snälla vecka gå fort!


Vilken dator jag jobbar från? Japp ...

img_6151 (MMS)

Vilken dator jag jobbar från? Japp ...


Bengt tipsar: Ställ tillbaka saltet i lunc...

img_4379 (MMS)

Bengt tipsar: Ställ tillbaka saltet i lunchrummet. Orka. Det regnar ju ute. Saltet kan dra åt sig fukt om man drar omkring på burken hursomhelst.


En liten direktrapport från Dalarna.

img_4348 (MMS)

En liten direktrapport från Dalarna.


RSS 2.0