Man blir hungrig av vinterpromenader. Full...

img_2065 (MMS)

Man blir hungrig av vinterpromenader. Fullkornsbaguetter på råg, vete och olivolja blev söndagsbaket. (Sedan blev det älgfärsbiffar med oliver och vitlök och tsatsiki av bara farten)


Ispromenad på Årstaviken.

img_6112 (MMS)

Ispromenad på Årstaviken.


Felix fisksoppa till lunch. Tyvärr hade de...

img_9877 (MMS)

Felix fisksoppa till lunch. Tyvärr hade de glömt all fisk och skålen var bara halvfull! Såååå besviken. :(


Indoor walking...

på lunchen. Fast det är ju inte walking direkt, snarare jättesvettigt. Och i linje med vad jag klagade på sist - de har förlängt passet! Jippi!

Nötdöden.

Åååå råkade sätta i mig alldeles för mycket vindruvor och cashewnötter här till fika, efter en eminent kycklingfilé och salladmiddag. Nyttigt ja, men kommer jag explodera av energibomben och inte kunna sova? Eller kommer jag somna av chocken?


Förmiddagsbeslut

Å, varför inte göra en rivstart om ett par månader? Premiärmilen 27 mars. Let's run it, yäää.

Måndagskväll i Älvsjö för att säga hej til...

img_1566 (MMS)

Måndagskväll i Älvsjö för att säga hej till tvåveckors-Stella och hennes glada föräldrar :) http://www.renaramagrekiskan.se/


I kö til löpbanden

Fredagmorgon på gymmet, jag tänker: Om bara alla som enbart tänkt besöka gymmet och GÅ på löpbanden i januari bara skiter i det överhuvudtaget så vore livet fint.

Hejdå, på en timme, redaktionen!

Hejdå smutsiga tangentbord! Pyser och tränar skivstång på Gärdet på lunchen! Å-hej!


Morgontur!

Japp, sprang hem i går, 45 minuter genom stan och det var superskönt! Hade min nya buff på mig så vindarna nuddade inte mina öron. I morse vände jag helt enkelt om och tog samma väg genom Stockholm tillbaka till jobbet.

Täckjacksinferno på Gullmarsplan, morgonlattes på väg till kontoret på Söder, små hundar i rosa tofflor och snitsiga pappor i långrock som går med barnen till skolan på Östermalm. Och P1 i öronen.

Och i går bokade vi flyget till Rwanda. Dåså, livet!

Småregn och + 1 grad

Det småregnar ute och jag har tänkt jogga hem från jobbet. Vi får se. Gymmet är varmt. Men det går fortare och är rätt skönt när man väl kommer hem. Hm....

Fail! Kokos är inte ok.

img_7105 (MMS)

Fail! Kokos är inte ok.


Hej hopp! 40 minuter kondition intervall p...

img_9963 (MMS)

Hej hopp! 40 minuter kondition intervall på Friskis city denna morgon! Nu jobb!


Det här paketbandet höll just på att döda ...

img_0695 (MMS)

Det här paketbandet höll just på att döda mig. På något sätt hamnade båda mina fötter i det när jag gick rakt fram. Och stupade snyggt på isen. Yeah.


Slask! När kommer våren?

img_2293 (MMS)

Slask! När kommer våren?


Så här känner jag mig också...

... som Maratonbloggen. Kan inte heller sittta still för länge, och trivas med det.

Indoor walking, aj my ass



Nej, det är inte jag på den här bilden heller. Men jag har testat det de kör: Indoor walking på Friskis city. Lät jättemesigt, men jag har varit förkyld och ville inte köra för hårt. Man ökar motståndet själv som på spinning. Jag drog på jag. Och dog nästan. Jobbigt!

Ändå var det bara ett kort 40-minuterspass, som på Friskisvis innebär typ 15 minuter stretch (hallå, kan man få träna liiiite längre istället?). En bra kombo med styrketräning, tänker jag!

Foto: Friskis.se

Älg-hälg.

Långhelg, med en jobbdag emellan. Fredagen ägnades åt sushi, ost och rödvinsläppar:

Lördagen ägnades åt att köpa ett smalt läderskärp:
Samt till att få feber, trotsa den och gå på den här superbra utställningen på Fotografiska med Emelie. Perfekt sysselsättning en lördagkväll, men jobbigt för en sjukling.

I dag är det soligt ute och jag ska snora i soffan, sörja att jag inte kan gå på bokat skivstångspass och istället fika hela dagen. Kanske göra en älgstek, finns i frysen, bara föratt. Men först ska jag gå ut och ta lite luft samt köpa nya kanelbullar, de i frysen var äckliga.

Aj oj...

... vad jag kommer att ha ont i rumpan i morgon efter rodd, utfall, knäböj och lite till på gymmet. Muschlkel-ass, tack. Sjukt mycket folk på gymmet på Ringen denna trettondag. Spunk. Men det gick bra, jag blev som sagt sjukt trött.
På tunnelbanan såg en ettåring mina tomma kolhydratdepåer och sträckte fram ett halvätet digestivekex. Syns mina cravings så tydligt utanpå?
Nu ska jag äta fisksoppa.

Nu fattas bara biceps.

img_6997 (MMS)

Hämtade ut en julklapp som mamma beställt åt mig, så här på julens sista helgdag. En trendig, flashig hållare så jag kan ha min iPhone på gymmis utan att svetta ner den i handen. Jorå, såna där överarmar har jag också, snart.


Nyår i Oslo



Två löpturer i strålande solsken. Tolvslaget firades vid St Hanshaugen med utsikt över hela Oslo. Annars promenerade vi mest. Och avslutade med en rejäl pizza!

RSS 2.0