Lördagsmys

Trivs alltid bäst i köket. När vi skulle flytta var mitt krav att det åtminstone skulle gå att sitta i köket, inget arbetskök enbart alltså. Och det klarade ju den här lägenheten precis. Jag, kaffe, dator. Försöker undvika bokmärken och mailprogram som hör till jobbet, går rätt så bra åtminstone.

Idag är det lördag och lugnt lugnt. Festplaner fick stryka på foten när killen vaknade rejält förkyld och jag känner mig inte på topp helt heller, inte tillräckligt för att helhjärtat socialisera med, helt säkert supertrevliga, främlingar hela kvällen. Kör lite nyskavalkader här som de ska slippa!

För övrigt anser jag att Estelle är ett utmärkt kunganamn samt att monarkin bör avskaffas i sann linje 2- anda. Tänk att födas till att vara ofri. Hoja lilla vän, som min farbror Gunnar i Pajala skulle uttryckt det.


Stugkollen

Idag åkte vi till Enköping och kollade på ett torp. Vi kommer nog inte köpa någon stuga. Men det är fint att drömma.


Alla hjärtans moussaka

Finmiddag, man tackar. Själv bjöd jag på panacotta. Färdig. Men vadå, den var god och jag är iaf lite gullig.


Umeå

Flyget, schtan, Ålidhem, scharinska, promenaden, flyget


Bottenfryst

Längtar till april. Motvinden var uppfriskande. Det var trevligare att hänga med vännerna på Wagamama!

 


Existensiell duo.

Självklart skulle vi vara lite svåra och gick som Sartre och de Beauvoir. Inte för att vi hade böckerna, men det ordnade sig. 30-åringen bar tropikhjälm istället.


Marit eller Fredde eller Maud?

Ska på 30-års fest på lördag, tema svenska politiker. Sjukt svårt. Ingen har långt blont hår. Ingen har blont hår alls, utom Carl Bildt. Jag skulle iofs kunna vara Bildt. Ha med sig ett oljetråg och smita ur alla diskussioner konstant en hel kväll, vara älskhatad. Undrar vad Bildt dricker?
Mamma däremot, vi vet ju alla vad hon skulle kunna vara. Enda skillnaden är sisådär 30 cm på höjden, till mors fördel. Och mamma är mycket trevligare och gulligare.
Mamma?
Maud?

Något slags rekord.

"Tidningen Mitt hem & jag har vi gjort för alla Vi i Villas kvinnliga läsare.

Den är till för dig som älskar att fixa och dona hemma och som tycker att mat ska vara smarrig och lättlagad.

Vi tänker att det ska bli en mysig liten tidning som inte kostar skjortan som ger läsaren både inspiration och gör-det-själv, guider och tester. Smaskig mat och lättskött underbar trädgård."

Alltså. Hur. Tänkte. De. Här. ??.


RSS 2.0