Spring på resa.

Springet i benen alltså, det är tillbaka efter snortiden. Påskhelg i Skåne med skorna nedpackade. Tre löprundor blev det och Pildammsparken blev en favorit. När man är ute och reser och hälsar på så där måste man trixa och fixa lite för att hinna med sina rundor. Åtminstone när man inte har joggsuget sällskap. Morgonvarianten brukar funka bäst. Medan de andra kan lugnt sträcka på sig lite extra i sängen (och laga frukost, hehe) kommer man tillbaka efter någon timme och kan nyduschad ta tag i dagen.

Så det blev så. Solen väckte mig vid sju, kroppen är van vid att vara vaken då, så då var det bara att snöra på sig skorna och ge sig av med portkoden och en Malmökarta i minnet. Man kan ju ha en riktig karta också, men vänder man sig om i varje gathörn brukar man hitta tillbaka även i en ny stad. Och därmed nästa bra grej, löpning är ett av de allra bästa sätten att lära sig att hitta på! Känner mig redan vid andra besöket riktigt hemma i Malmö. Sedan är det ju bra om man bor hemma hos folk eller med resesällskap som accepterar att man hänger upp blöta strumpor på elementen, när man som jag i går överraskades av ett illasinnat aprilhällregn.

Tillbaka i Stockholm är det också vår. Efter jobbet väntade Nikeskorna igen, och 45 minuter i lugn takt runt Älvsjötrakten.
Och apropå vår, än en gång. Syster ska springa Vårruset (själv siktar jag på Tjejmilen istället) och vill ha ett litet träningsschema. Håll utkik, det kommer!

Kommentarer
Postat av: syster kwi

Åh! Träningsschema kan behövas - verkligen! Tog joggingturen hem-bygdis och dog. Nejdå,nu jäklar!

2010-04-09 @ 23:25:41
URL: http://attsnarjaenjavul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0